Ne radimo do daljnjeg.Brada shop je u procesu prodaje drugom pravnom licu.

Moja Korpa

 x 

Prazna korpa

PRORASO KOZMETIKA

No.1 u svetu brijanja. Muškarci koji su probali ovu kozmetiku više je nisu napuštali.
 

Proraso - NO.1 za bradu i brijanje

Još od 1908. osnovanog od strane Ludovika Martelija, postavlja trendove u svetu brijanja već 3 generacije.

4 Linije proizvoda za svaki tip Brade

Počeli smo sa zelenom linijom, sa garantovanom svežinom, zatim smo proširili i na specifične linije koje zadovoljavaju posebne karakteristike i potrebe. To je evolucija, ali ona koja nikada nije izgubila iz vida našu autentičnost.


Proraso proizvodi ne sadrže sastojke životinjskog porekla. Jedini izuzetak je četka za brijanje koja je napravljena od prirodnih vlakana i vosak za brkove koji sadrži pčelinji vosak. Štaviše, u skladu sa Evropskom Uredbom o kozmetici 1223/2009 nijedan proizvod nije testiran na životinjama.

Proraso Balzam sa eukaliptusom na polici slika
Zeleni

Obnovljena formula koja se ističe po svojim kvalitetnim sastojcima. Osvežavajući i energičan, odgovara svim tipovima brada i kože. Ima prijatan miris mentola i eukaliptusa.

Proraso krema pre brijanja i balzam za osetljivu kozu slika
Beli

Za osetljivu i lako iritantnu kožu sa ekstraktom zelenog čaja i ovsa. Sprečava pojavu crvenila i ostavlja kožu mekom.

proraso krema za i pre brijanja crvena linija slika
Crveni

Omekšava i hrani, pripremajući grubu i deblju bradu za brijanje. Sa Shea maslom. Intezivna mirisna nota sandalovine.

Proraso plava linija preparati za brijanje slika
Plavi

Priža zaštitu i hidrataciju za one koje vole redovno i uredno izbrijavanje. Sa Aloe Verom i Vitaminom E. Moderna i jak miris sa notama ćilibara i mošusa.

PRORASO PRO BRITVA

Proraso posvećuje jedinstvenu liniju kozmetike BRITVU stručnim rukama profesionalnih barbera koji se bave upotrebom britve i svesni su kvalitetnih proizvoda. Linija napravljena od prepoznatljivih formula i mirisa, bogatih i dekadentnih tekstura koje poboljšavaju tradicionalnu rutinu brijanja koja nudi najbolje performanse.

TEKSTURA

Ovi proizvodi izdvajaju se zbog bogatih i dekadentnih sastojaka, formulisanih u cilju da omoguće glatko kretanje britve, kao i udobnost nakon brijanja i ugodan osećaj efikasnog tretmana brade.

AROMA

Tri mirisa: WOOD AND SPICE, AZUR LIME i CYPRESS & VETYVER ,daju svoje tumačenje u tri različite linije sa nijansama dragocenog drveta, svežeg citrusa i harmonijom kedra i vetivera.

Proraso wood and spice za tradicionalno brijanje i bradu slika
WOOD AND SPICE

Drveni miris koji ostavlja balzamične i začinjene nijanse. Gornje note se otvaraju kuminom i šafranom u roku od nekoliko minuta pre nego što se razviju u kedar i sandalovo drvo. Najdugotrajnija nota se sastoji od vanile i rakije.

Proraso Azur Lime za tradicionalno brijanje i bradu slika
AZUR LIME

Citrusni miris, tipičan za muške kolonjske vode, osvežavajući i mošusni. Prvih nekoliko minuta razvija note limete i mente, sa drvenim i povremeno balzamičnom notom bobica smreke. Ostavlja miris mošusa i pačulija satima.

Proraso cypruss vetyver za brijanje i bradu preparati slika
CYPRUSS & VETYVER

Suv, drveni i osvežavajući miris sa donjom notom ćilibara.Otvara se čistim čempresnim notama koje su ublažene sa bergamotom, vetiverom i jezgrom od kedrovine koje traju nekoliko minuta pre nego što uvode nijanse ćilibara koje krase ostatak dana.

Proraso pro veliki formati preparata sa eukaliptusom slika
PRORASO PRO VELIKI FORMATI

Profesionalna linija Proraso Kozmetike velikog formata obuhvata sve kvalitete klasičnih Proraso proizvoda i jedinstvenog sistema koji se fokusiraju na brigu o brijanju pre, tokom i nakon toga. Nova slika firme Proraso obuhvata dugogodišnje iskustvo kompanije: ponudi proizvoda najvišeg kvaliteta sa istom strasti kao i uvek.